miércoles, 15 de octubre de 2008

La història Catalana

És un dret que tenen els catalans o és un desig sobtat el de ser independents? Sigui qualsevol de les dues raons o altres que no es van esmentar, el independitzar un tema que han de tractar ells. Ja es van acabar les guerres sagnants per la Independència, totes les nacions del continent americà lliurar històriques batalles contra els seus colonitzadors durant els segles XVIII i XIX. El segle XX es va caracteritzar pel pacte diplomàtic de l'autonomia. La història de la humanitat està ple de guerres, cada dia suposadament som més civilitzats, però els nostres actes demostren el contrari. Estem destruint el nostre planeta i tornant a l'Era de Pedra.
Siguem madurs, no aconseguirem res si ens matem un als altres. El tema de la independència s'ha de tractar popular i democràticament. Respectar la vida dels altres. Catalunya pot arribar a la Independència, però ha mereix. La mateixa opinió per a la resta de les comunitats que desitgen alguna cosa més que l'autonomia. Rebuig dels actes violents i terroristes, la violència comporta més violència. El diàleg ha de ser la nostra millor arma i el respecte a la nostra raça nostra millor virtut.
Desitjo assistir a la fundació d'una nació catalana orgullosa de no lamentar la pèrdua de vides innocents. Visca Catalunya Lliure!


Share/Save/Bookmark

LEER MÁS

Free counter and web stats My Ping in TotalPing.com
 
...........La Voz de Cuba..........